parallax background
parallax background
Заштитни шлемови

Заштитни шлемови

Заштитни маски

Заштитни маски

Заштитни маски за еднократна употреба

Заштитни маски за еднократна употреба

Заштита на слух

Заштита на слух

Заштитни наочари

Заштитни наочари

parallax background

14 години со Вас

Компанијата ДИН ПЕТ ПЛУС е основана 2005 година како мала семејна фирма за Лична Заштитна Опрема (ЛЗО). Како што поминувале годините компанијата го ширеше својот асортиман на светски реномирани производи, а растеше и бројот на вработени. Во склоп на нашата компанија е и подружницата Авто Сервис Benelux. Денес можеме да се пофалиме со комплетна понуда на ЛЗО и соработка со странски компании, нашиот DUNS број е 499333349. Нашата дејност ја базираме на проверени производи од реномирани компании со долгогодишно искуство во областа на ЛЗО. Комерцијалниот и магацинскиот дел е сместен во сопствени простории на компанијата кои се во еден склоп што овозможува комплетна услуга. Постојната залиха на производи ни дава предност за испорака во краток временски период.

parallax background

Контактирајте нè

Сите информации можете да ги добиете на следниве податоци или можете да не контактирате преку контакт формата.

00389 02 3082111    din.dooel@gmail.com
info@dinpetplus.com.mk

© 2019 ДИН ПЕТ ПЛУС дооел. Сите права се задржани.